
Pasja i miłość do kuchni japońskiej
Ima Sushi jest mieszanką pasji i miłości do kuchni japońskiej oraz długoletniego doświadczenia. Najlepsze składniki, wspaniali ludzie oraz niepowtarzalny klimat sprawiają, że poczujesz się u nas, jak u siebie.
Nasz zespół w Krakowie
Zespół, który tworzymy to ludzie z dużymi umiejętnościami kulinarnymi, pasją oraz wieloletnim doświadczeniem w dziedzinie kuchni japońskiej i nie tylko. Skład kelnerski cały czas szkoli się i podnosi swoje kwalifikacje, aby jak najlepiej ugościć Was w naszej restauracji.

Sebastian
Pracuję w kuchni japońskiej od 15 lat. Przygodę z sushi zacząłem w jednej z pierwszych restauracji sushi w Krakowie. Później pracowałem w dwóch kolejnych restauracjach, a od ponad trzech lat pracuję w Ima Sushi. Uczestniczyłem w wyprawie Balfego on Tour, gdzie miałem okazję poznać najlepszych szefów kuchni sushi w Polsce, wymienić się doświadczeniami. Moimi ulubionymi formami sushi są klasyczne nigiri i sashimi, ale tworzone w finezyjny sposób. Wolny czas spędzam ze swoją rodziną - żoną oraz trójką dzieci.

Przemek
Jako sushi chef pracę zacząłem 15 lat temu w Krakowie i pracowałem tam w kilku
renomowanych restauracjach i w nich zdobywałem potrzebną wiedzę. W 2011 roku
przeprowadziłem się do Rzeszowa i podjąłem pracę w jednej z pierwszych restauracji sushi w
tymże mieście. Lubię przygotowywać tradycyjne formy sushi, ale również komponować maki
w stylu kalifornijskim. W czasie wolnym lubię łowić ryby, grać na gitarze i przemierzać
bieszczadzkie szlaki turystyczne.
renomowanych restauracjach i w nich zdobywałem potrzebną wiedzę. W 2011 roku
przeprowadziłem się do Rzeszowa i podjąłem pracę w jednej z pierwszych restauracji sushi w
tymże mieście. Lubię przygotowywać tradycyjne formy sushi, ale również komponować maki
w stylu kalifornijskim. W czasie wolnym lubię łowić ryby, grać na gitarze i przemierzać
bieszczadzkie szlaki turystyczne.

Janek
Jestem kucharzem z 8-letnim doświadczeniem, który swoją karierę rozpoczął w 2013
roku od tradycyjnej polskiej kuchni. W międzyczasie miałem okazję doskonalić swoje
umiejętności u dobrych szefów kuchni japońskiej, co pozwoliło mi stać się ekspertem w tej
dziedzinie. Dzięki mojemu doświadczeniu i pasji, jestem w stanie tworzyć unikalne i smaczne
potrawy, a także być kreatywnym i innowacyjnym w swojej pracy.
roku od tradycyjnej polskiej kuchni. W międzyczasie miałem okazję doskonalić swoje
umiejętności u dobrych szefów kuchni japońskiej, co pozwoliło mi stać się ekspertem w tej
dziedzinie. Dzięki mojemu doświadczeniu i pasji, jestem w stanie tworzyć unikalne i smaczne
potrawy, a także być kreatywnym i innowacyjnym w swojej pracy.

Mateusz
Kuchnią Japońską interesuje się od 4 lat, pracowałem w dwóch restauracjach i
aktualnie swoje umiejętności szlifuję przy najlepszych, na najlepszych składnikach. Sushi dla
mnie to nie tylko pyszne jedzenie, ale też sztuka, która za każdym razem zachwyca oko na
wiele sposobów.
aktualnie swoje umiejętności szlifuję przy najlepszych, na najlepszych składnikach. Sushi dla
mnie to nie tylko pyszne jedzenie, ale też sztuka, która za każdym razem zachwyca oko na
wiele sposobów.

Bartek
Posiadam 6 lat doświadczenia jako kucharz, ale swoją przygodę z sushi zacząłem w Ima Sushi. Szkoliłem się pod okiem szefa kuchni - Sebastiana, a teraz szlifuję swoje umiejętności każdego dnia. W czasie wolnym interesuję się sportami walki i dobrymi filmami.

Anita
Przygodę z gastronomią i kuchnią japońską zaczęłam kilka lat temu jako kelnerka.
Moją pasję i zamiłowanie do gotowania szybko dostrzegli szefowie kuchni, dzięki czemu od 3
lat spełniam się w roli kucharza. Tradycyjne kompozycje z odrobiną świeżego, nowatorskiego
podejścia to coś co w kuchni lubię najbardziej. W wolnym czasie zajmuje się hodowlą roślin
kolekcjonerskich i muzyką.
Moją pasję i zamiłowanie do gotowania szybko dostrzegli szefowie kuchni, dzięki czemu od 3
lat spełniam się w roli kucharza. Tradycyjne kompozycje z odrobiną świeżego, nowatorskiego
podejścia to coś co w kuchni lubię najbardziej. W wolnym czasie zajmuje się hodowlą roślin
kolekcjonerskich i muzyką.

Serhii
Jestem sushi masterem z pięcioletnim doświadczeniem. W swojej pracy najbardziej
lubię tworzyć rolki oraz nigiri, eksperymentując z różnymi składnikami oraz smakami. Zawsze
dążę do tego, aby stworzyć dania o doskonałym smaku i estetyce, zadowalając każdego
gościa. Oprócz tego, uwielbiam podróżować, co pozwala mi na poznanie nowych kultur i
smaków, które mogę wykorzystać w swojej pracy. Posiadam szeroką wiedzę o produktach i
technikach japońskiej kuchni oraz chętnie poszerzam swoje umiejętności.
lubię tworzyć rolki oraz nigiri, eksperymentując z różnymi składnikami oraz smakami. Zawsze
dążę do tego, aby stworzyć dania o doskonałym smaku i estetyce, zadowalając każdego
gościa. Oprócz tego, uwielbiam podróżować, co pozwala mi na poznanie nowych kultur i
smaków, które mogę wykorzystać w swojej pracy. Posiadam szeroką wiedzę o produktach i
technikach japońskiej kuchni oraz chętnie poszerzam swoje umiejętności.
Przyjdź, rozgość się, a resztę zostaw nam.
